Antena 3 CNN Timp liber Muzică Iată regulile de acces la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Naţională

Iată regulile de acces la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Naţională

Iată regulile de acces la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Naţională
Sursa foto: Foto: ticketsinventory.com
de S.T.    |    28 Aug 2012   •   17:03

Peste numai 3 zile românii vor cânta şi vor dansa pe muzica celebrilor Red Hot Chili Peppers.

Concertul se va desfăşura pe Arena Naţională din Bucureşti, evenimentul fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You".

Organizatorii au pregătit o serie de reguli şi recomandări pentru o desfăşurare fără probleme a evenimentului, informează Agerpres.

Astfel, accesul publicului se va face începând cu ora 17,00, pe la cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin.

Posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe Arena Naţională pe la intrarea din strada Maior Coravu, cei care au achiziţionat bilete în zona Gold Circle vor putea intra prin poarta din strada Pierre de Coubertin iar cei care şi-au cumpărat bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor putea intra pe la poarta din bulevardul Basarabia.

Organizatorii anunţă că în zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale sau aparate de înregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor exista cutii de valori.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK şi Grimus, programul începând la scurtă vreme după deschiderea porţilor, urmând ca după lăsarea întunericului rockerii americani să urce pe scenă, informează organizatorii în comunicatul citat.

Ultimele bilete disponibile la concertul Red Hot Chili Peppers, în tribune şi peluză, mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei, urmând ca în ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea să poată fi cumpărate, în limita disponibilităţii, doar de la casele de bilete amenajate la intrările în incinta Arenei Naţionale.

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close