Antena 3 CNN Timp liber Muzică În atenţia fanilor Lady Gaga! Artista concertează anul acesta la Bucureşti

În atenţia fanilor Lady Gaga! Artista concertează anul acesta la Bucureşti

În atenţia fanilor Lady Gaga! Artista concertează anul acesta la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de S.T.    |    29 Mar 2012   •   20:42
Excentrica Lady Gaga va ajunge anul acesta în România. După ce a şocat o lume întreagă, prin apariţii în cele mai ciudate ţinute, artista va susţine un concert şi la Bucureşti, în luna iulie, pentru inaugurarea Stadionului Naţional ca arenă pentru concerte.

Show-ul se anunţă a fi unul incendiar şi va fi organizat de o firmă privată. Surse din Primăria Capitalei spun că Arena va fi închiriată pentru eveniment.

Autorităţile încă speră să facă deschiderea oficială ca arenă de concerte cu monştrii sacri de la U2.

Stefani Germanotta, născută pe 20 martie 1986, cunoscută sub numele de Lady GaGa, este o cântăreaţă şi compozitoare americană cu origini italiene. La 4 ani, învăţase deja să cante la pian, după ureche. La 17 ani a devenit una dintre cele doar 20 de persoane din întreaga lume, admise în programul "Clive Davis" de la Şcoala de Arte Tisch a Universităţii din New York.

Stefani a început, apoi, să cutreiere oraşul şi să cânte în mai multe cluburi din Lower East Side. A decis, atunci, că e vremea să facă ceva nou şi provocator, astfel micuţa Stefani de altă dată, a devenit excentrica Lady Gaga de astăzi.



×
Subiecte în articol: Lady Gaga concert
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close