Antena 3 CNN Timp liber Muzică Inna concertează pentru prima oară în România

Inna concertează pentru prima oară în România

Inna concertează pentru prima oară în România
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Mai 2011   •   13:24

Inna concertează pentru prima dată în România. Marţi, la Arenele Romane, vor răsuna hiturile artistei care a cucerit marile oraşe ale lumii. Începând cu ora 19.00, fanii vor putea în sfârşit să o vadă într-un show incendiar alături de Play & Win, Akcent şi Alex Velea.

Inna a ales să lanseze în premieră noul single de pe albumul "I Am The Club Rocker" în cadrul concertului. În numai trei ani, Inna a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români peste hotare.

Visele pot deveni oricând realitate. Acesta este mesajul pe care INNA l-ar putea transmite oricui. S-a lansat în 2008, iar primul cântec a devenit şi hit. Nu doar în România. Posturile de radio din  Bulgaria, Turcia sau Grecia s-au întrecut şi ele să-i difuzeze piesele. Un an mai târziu, vedeta îşi lansa primul său album, HOT, care a ajuns pe primele locuri în topurile europene.

Tot în 2010 a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada. Cântăreaţa de 24 de ani devine tot atunci, primul artist român care a ocupat poziţia întâi într-un top realizat de celebra revista americană Billboard, Hot Dance Airplay.

Cu zeci de premii câştigate la nivel naţional şi o nominalizare la categoria "Best European Act" din cadrul MTV Europe Music Awards 2010, INNA este în acest moment unul dintre cei mai apreciaţi artişti români în afara ţării. (OFF POZE) Inna s-a remarcat şi din punct de vedere al frumuseţii. Vedeta a avut mai multe pictoriale în FHM România, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume. 



×
Subiecte în articol: Inna concert România
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close