Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ion Caramitru dă în judecată două case de discuri pentru piesa "Bună seara, iubito!" (VIDEO)

Ion Caramitru dă în judecată două case de discuri pentru piesa "Bună seara, iubito!" (VIDEO)

Ion Caramitru dă în judecată două case de discuri pentru piesa "Bună seara, iubito!" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Sep 2010   •   23:06

Actorul Ion Caramitru a chemat în instanţă două case de discuri, supărat că, pe un album lansat în 2007, i s-a folosit vocea fără să-i ceară voie. Acum, Caramitru cere 10.000 de euro pentru vocea lui.

Versurile piesei "Bună seara, iubito!", recitate acum mai bine de 20 de ani de Ion Caramitru într-o piesă a Loredanei Groza, au ajuns, în timp, pe buzele tuturor. În 2010, ele răsună şi în instanţă, unde Caramitru a ajuns nemulţumit că versurile i-au fost folosite pe un nou album al Loredanei, fără să i se ceară acordul.

Caramitru a dat în judecată două case de discuri. Pe cea care a lansat piesa în 1987, dar şi pe cea care a reeditat-o în 2007, şi le cere despăgubiri de 10.000 de euro.

"Mă intereseză doar drepturile mele personale. Nu am niciun conflict cu Loredana Groza. Eu am dat în judecată firma care a scos acel CD. Loredana nu are nicio vină, ea nu e în cauză", a precizat Caramitru.

Reprezentanţii casei de discuri care a înregistrat piesa acum 23 de ani spun că l-au plătit deja pe Caramitru. 

Procesul continuă la Tribunalul Bucureşti cu un nou termen în 3 noiembrie. Reprezentanţii celeilalte case de discuri nu au dat nicio declaraţie.



Observator

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close