Antena 3 CNN Timp liber Muzică Japonia primeşte ajutoare de la vedetele din lumea muzicii

Japonia primeşte ajutoare de la vedetele din lumea muzicii

Japonia primeşte ajutoare de la vedetele din lumea muzicii
Sursa foto: Foto: mariangilao.blogspot.com
24 Mar 2011   •   16:25
Drama sinistraţilor din Japonia a atins coarda sensibilă a vedetelor din lumea întreagă. Gwen Stefani a donat un milion de dolari pentru copiii afectaţi de cutremur şi tsunami. U2, Rihanna şi Justin Bieber nu au donat bani dar au anunţat şi ei lansarea unui album menit să strângă fonduri pentru a şterge o parte din urmele celui mai mare dezastru natural din istorie.

Cânt
ăreaţa Gwen Stefani s-a alăturat vedetelor dornice să-i ajute pe japonezi în aceste momente grele. Ea a donat un milion de dolari unui fond de rugenţă pentru copiii afectaţi de cutremurul din arhipelagul nipon. De asemenea, actriţele demi Lovato şi sanda Bullock au donat şi ele câte un milion de dolari pentru aceeaşi cauză.

În urm
ă cu câteva zile, mai mulţi artişti au anunţat că vor lansa un album muzical, menit să strângă fonduri pentru sinistraţi. Printre cei implicaţi în proiect se numără rockerii de la U2, Rihanna şi Justin Bieber. Lady Gaga a declarat că ar putea participa şi ea. Toţi banii strânşi din vânzări vor fi donaţi Cruşii roşii japoneze.

Ajutorul de la hollywood s-ar putea dovedi vital pentru niponi. În condi
ţiile în care nota de plată pentru această catastrofă a depăşit 300 de miliarde de dolari. Este cel mai scump dezastru natural din istorie.

Totu
şi, autorităţile spun că situaţie e în continuare foarte gravă. Apa de la robinetele din Tokio este contaminată şi nu poate fi consumată de copii. De asemenea, japonezii sunt rugaţi de autorităţi să nu cumpere mai multă apă îmbuteliată decât au nevoie.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close