Antena 3 CNN Timp liber Muzică John Legend, recital-surpriză pentru călătorii care au tranzitat o gară din Londra - VIDEO

John Legend, recital-surpriză pentru călătorii care au tranzitat o gară din Londra - VIDEO

John Legend, recital-surpriză pentru călătorii care au tranzitat o gară din Londra - VIDEO
30 Mar 2017   •   17:57

Muzicianul şi actorul american John Legend i-a surprins miercuri pe călătorii care coborau sau urcau din tren în gara centrală londoneză St Pancras, cu un neaşteptat recital de pian, la unul din instrumentele instalate în staţie, relatează EFE. 

Câştigător a zece premii Grammy, artistul care a apărut recent în musicalul 'La La Land' a avertizat cu puţin înainte de recital pe Twitter că vine la Londra de la Paris cu trenul Eurostar. 

Douăzeci de minute mai târziu, o mulţime de persoane au venit în staţia de tren pentru a-l asculta pe Legend cântând timp de opt minute, un recital care a inclus piesele 'All Of Me' şi recent lansata 'SureFire', potrivit mass-media britanice. 

Artistul american este pe punctul de a începe un turneu internaţional care va demara pe 1 mai la Miami (SUA). 

Turneul va avea ca destinaţie Marea Britanie în septembrie, unde are programate 9 concerte, iar la 12 octombrie Legend se va afla în Spania pentru a concerta la Barcelona. 

Administraţia gării St Pancras a profitat de ocazie pentru a organiza o loterie şi a oferi două bilete la unul din concertele sale în Marea Britanie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: surpriza
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close