Antena 3 CNN Timp liber Muzică Justin Bieber, anunțul cu care și-a înlăcrimat fanii: "Mă simt complet golit și nefericit!"

Justin Bieber, anunțul cu care și-a înlăcrimat fanii: "Mă simt complet golit și nefericit!"

Justin Bieber, anunțul cu care și-a înlăcrimat fanii: "Mă simt complet golit și nefericit!"
Sursa foto: Foto: facebook.com/JustinBieber
27 Mar 2016   •   13:33

Starul pop Justin Bieber a anunțat pe contul său de Instagram că va renunța la întâlnirile cu fanii deoarece îl fac să cadă în depresie, relatează ediția franceză a publicației Huffington Post.

Organizate în cadrul turneului Purpose World Tour, aceste întâlniri permiteau fanilor care dispuneau de mijloacele financiare să își întâlnească idolul înainte de concert pentru a face împreună un selfie.

După două săptămâni de tur, tânărul star a decis însă să pună capăt acestor întâlniri ("meet-and-greet") din motive de sănătate și siguranță.

"Voi anula întâlnirile cu fanii. Îmi place să întâlnesc oameni atât de minunați ca voi, dar sfârșesc prin a mă simți atât de epuizat și atât de plin de energia spirituală a altora, încât la final mă simt complet golit și nefericit (...) Sfârșesc prin mă simți epuizat mental și emoțional, până la punctul de a cădea în depresie", a mărturisit cântărețul marți pe Instagram.

 

 

×
Subiecte în articol: Justin Bieber
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close