Antena 3 CNN Timp liber Muzică Justin Bieber, marele câştigător la American Music Awards. Tânărul megastar a plecat acasă cu cele mai râvnite trofee

Justin Bieber, marele câştigător la American Music Awards. Tânărul megastar a plecat acasă cu cele mai râvnite trofee

Justin Bieber, marele câştigător la American Music Awards. Tânărul megastar a plecat acasă cu cele mai râvnite trofee
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
19 Noi 2012   •   10:08

A fost o noapte senzaţională la Los Angeles, unde cei mai renumiţi artişti de peste ocean au realizat showuri de excepţie la American Music Awards. Cel mai apreciat premiu a fost cucerit de Justin Bieber. Tânărul megastar a primit premiul de cel mai bun artist al anului şi a luat acasă încă două premii: cel mai bun artist pop-rock şi cel mai bun album pop-rock.



Următoarea în preferinţele americanilor a fost Nicky Minaj, premiată cu titlul de cel mai bun album şi cea mai bună artistă la categoria rap-hip hop.

Taylor Swift a câştigat, pentru al cincilea an consecutiv, premiul pentru cea mai bună artistă country. Deja o clientă fidelă a programului muzical de la American Music Awards, Taylor Swift a creat un decor inspirat din piesele de teatru şi a realizat, cu ajutorul echipei sale de dansatori, un spectacol de gală.



După o pauză considerabilă de pe scena muzicală, Usher a revenit în forţă pe scena American Musical Awards.



Şi Kelly Clarkson a dovedit din nou că poate susţine singură un întreg show.

Şi cum febra Gangnam Style a luat amploare anul acesta chiar şi printre vedetele americane, rapperul coreean Psy nu a putut lipsi de pe scena American Music Awards.




×
Subiecte în articol: Justin Bieber
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close