Antena 3 CNN Timp liber Muzică Kiev. Inna i-a cântat "La mulţi ani!" lui Jean Claude Van Damme de ziua lui

Kiev. Inna i-a cântat "La mulţi ani!" lui Jean Claude Van Damme de ziua lui

Kiev. Inna i-a cântat "La mulţi ani!" lui Jean Claude Van Damme de ziua lui
Sursa foto: Foto: Innaofficial.com
27 Oct 2010   •   20:01

Are o lume întreagă la picioare şi cu fiecare zi care trece, această lume devine din ce în ce mai mare. Chiar şi Jean Claude Van Damme a intrat în rândul fanilor ei. Inna i-a cântat  "La mulţi ani!" celebrului actor, de ziua lui.

Îmbrăcată într-un costum din dantelă neagră, mulat pe trup, Inna i-a cântat "La mulţi ani" lui Jean Claude Van Damme, la Kiev.

"Sunt foarte fericit că prietena mea a venit aici să mă vadă. Mulţumesc! Plăcerea este de partea mea." a declarat Van Damme

Van Damme nu este însă singurul admirator al Innei. Românca, de 24 de ani, are milioane de fani în toată lumea. Când apare pe scenă, publicul parcă o ia razna.

Acum, după ce i-a cucerit pe toţi cu melodiile ei, Inna şi-a propus să mai câştige ceva: Best European Act 2010.

"Vreau Beat European Act, îl vreau eu pentru mine şi pentru România noastră. este un vis care mai are puţin şi sper că se îndeplineşte."

Bătălia nu e uşoară. Pentru acelaşi trofeu, se luptă şi Enrique Iglesias. Dar managemerul Innei s-a gândit şi la asta. În fiecare zi, pe site-ul oficial Inna postează câte un mesaj, sau mai bine zis o fotografie specială pentru fanii ei din celelate ţări europene.

"Ei ştiu foarte mult că îi iubesc, pentru că le demonstrez asta de fiecare dată când am ocazia. Şi pentru ei fac lucrul ăsta."

Până la concurs însă, Inna se pregăteşte acum de un alt concert. Sâmbătă, românca va cânta pe aceeaşi scenă cu Kylie Minogue.

Inna i-a cântat lui Van Damme de ziua lui


×
Subiecte în articol: Inna concert Kiev
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close