Antena 3 CNN Actualitate Lady Gaga a ajuns în Piaţa Constituţiei. Artista şi-a salutat fanii de pe scena impresionantă

Lady Gaga a ajuns în Piaţa Constituţiei. Artista şi-a salutat fanii de pe scena impresionantă

Lady Gaga a ajuns în Piaţa Constituţiei. Artista şi-a salutat fanii de pe scena impresionantă
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Aug 2012   •   18:40

Lady Gaga a ajuns în Piaţa Constituţiei din Capitală, joi seară, cu câteva ore înainte de începerea show-ului care se anunţă a fi unul cu adevărat grandios.

Pentru întâlnirea cu românii sosiţi deja în Piaţă, Lady Gaga a optat pentru o ţinută clasică. De pe scena impresionantă - una dintre cele mai mari din lume -, artista şi-a salutat fanii entuziasmaţi.



Cântăreaţa Lady Gaga s-a cazat miercuri la Athénée Palace Hilton din Capitală, alături de staff-ul său. Încă de la sosirea în România, artista a fost foarte prietenoasă cu cei care o aşteptau în faţa hotelului: s-a oprit pentru câteva momente, a dat autografe, dar s-a şi pozat cu fanii.

Oaspete de seamă în culisele acestui show  va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga şi Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în "vanity room" - şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.




×
Subiecte în articol: Lady Gaga
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close