Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lady Gaga ar putea concerta în România, anul viitor

Lady Gaga ar putea concerta în România, anul viitor

Lady Gaga ar putea concerta în România, anul viitor
Sursa foto: Foto: zimbio.com
17 Oct 2010   •   21:12

Lady Gaga vine în România, la anul. Cel puţin asta speră organizatorii de concerte de la noi şi evident şi fanii artistei. Ce pretenţii ar trebuie să îndeplinească organizatorii, aflaţi chiar acum.

Lady Gaga este Lady Gaga şi toată planeta a auzit deja numele ei. Milioanele de fani visează să o vada în concert. Pentru admiratorii din România visul s-ar putea împlini la anul. O spun, cu jumătate de gură, organizatorii de concerte.

Nici un organizator de concerte n-are voie sa spuna mai mult. Însa, ţelul lor este comun: Lady Gaga, live în concert, în România.

Asta ar putea face şi la noi, în 2011, dacă se găsesc suficienţi bani. Şi e nevoie de mulţi pentru că Lady Gaga vrea să fie tratată ca o regină. De regulă, pe unde merge stă doar în hoteluri de 5 stele, în dressing vrea un borcan de miere şi un tub de oxigen, iar mîncarea să fie diferită zilnic după cum cere ea.

Şi, după cum spun organizatorii concertului din noiembrie de la Budapesta, artistei nu-i place să stea prea mult în loc. Lady Gaga va ateriza pe 7 noiembrie în Ungaria şi în aceeaşi zi va cânta şi va pleca.

Cât despre onorariu, e mare şi secret. Atât de mare încât anul trecut Lady Gaga a câştigat 62 de milioane de dolari.

Lady Gaga ar putea concerta în România



×
Subiecte în articol: Lady Gaga concert cantareata fani
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close