x close

Lady Gaga, călugăriţă aproape goală în cel mai recent concert

de Antena3.ro    |    21 Feb 2011   •   14:04
Lady Gaga, călugăriţă aproape goală în cel mai recent concert  429 Foto: gagadaily.com

Artista, cunsocută pe plan mondial pentru apariţiile sale şocante, a stârnit din nou controverse, în cadrul celui mai recent concert din turneul „Monster Ball”, din New Jersey, informează dailymail.co.uk.

Aceasta a purtat o ţinută transparentă aproape total şi şi-a acoperit capul ca o călugăriţă. În timpul concertului, a renunţat la accesoriu, lăsând la vedere un păr colorat în galben strident.

Mai târziu, aceasta a apărut pe scenă purtând o ţinută roşie asemănătoare cu a unui diavol, cu umeri înalţi şi o fundă uriaşă.

 


Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy.

Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial.

Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Citeşte mai multe despre:

Lady Gaga concert calugarita turneu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati