Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lady Gaga organizează un casting cu transsexuali pentru noul său videoclip

Lady Gaga organizează un casting cu transsexuali pentru noul său videoclip

Lady Gaga organizează un casting cu transsexuali pentru noul său videoclip
Sursa foto: Foto: fanpop.com
19 Ian 2011   •   19:35

Lady Gaga organizează un casting cu transsexuali, la New York. Aceştia vor apărea în videoclipul “Born This Way", noului single al cântăreţei americane, relatează nme.com.

Lady Gaga a participat, împreună cu câţiva prieteni, la o petrecere cu transsexuali organizată la New York, conform blogului PerezHilton.com. Ea a încercat astfel să-i recruteze pe viitorii colaboratori, care vor apărea în videoclipul noii melodii, ce va fi lansată pe 13 februarie.

Săptămâna viitoare vor începe şi filmările pentru acest videoclip. Lady Gaga va lansa single-ul “Born This Way", live, cu prilejul galei premiilor Grammy, din 13 februarie. Melodia face parte de pe următorul album, cu acelaşi titlu, al artistei americane, şi va fi lansat pe 23 mai.

Lady Gaga, în vârstă de 24 de ani, a câştigat deja două premii Grammy. Cântăreaţa americană este considerată una dintre cele mai interesante artiste din noul val, bucurându-se de un imens succes comercial. "Bad Romance" şi "Poker Face" sunt două dintre hit-urile care au făcut-o cunoscută pe Lady Gaga. Ea şi-a încântat audienţa cu apariţii live neobişnuite, obişnuind să poarte costume şocante sau incendiind pianul la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

De curând, Lady gaga a devenit primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube, cântăreaţa fiind desemnată de revista Billboard “artista anului 2010”.

De asemenea, albumul "The Fame Monster" al artistei americane este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010. La nivel mondial s-au cumpărat 5,8 milioane de copii ale albumului.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga videoclip
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close