Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lecţie de rock, oferită de Bon Jovi: Vezi imagini de la concertul din Piaţa Constituţiei

Lecţie de rock, oferită de Bon Jovi: Vezi imagini de la concertul din Piaţa Constituţiei

Lecţie de rock, oferită de Bon Jovi: Vezi imagini de la concertul din Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Iul 2011   •   12:50

Bon Jovi a cântat pentru prima dată în faţa publicului român. Aproximativ 50.000 de oameni au fost la concertul din Piaţa Constituţiei. Chitaristul Richie Sambora şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scenă, iar românii i-au cântat "La mulţi ani".

50.000 de voci au răsunat în jurul scenei din Piaţa Constituţiei şi au cântat împreună cu Bon Jovi. Chitaristul trupei, Richie Sambora, şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scena de la Bucureşti. El a folosit în timpul concertului 12 chitare din cele 21 aduse cu el.

Concertul a durat aproape trei ore, spre fericirea fanilor veniţi din ţară şi de peste hotare ca să-şi vadă idolul. Jon Bon Jovi a urcat pe scenă după ora 20.00, însă fanii au venit în Piaţa Constituţiei cu ore bune înainte.

Keep the Faith, Always, These Days şi Bed of Roses sunt doar câteva din piesele care au ţinut publicul în priză la ceea ce mulţi au denumit concertul anului.

Pe pagina oficială a trupei a fost postat un mesaj de mulţumiri pentru fanii care au venit la concert. "A meritat aşteptarea. Aţi fost extraordinari".



×
Subiecte în articol: Bon Jovi concert Piata Constitutiei
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close