Antena 3 CNN Timp liber Muzică "Lemmy", solistul trupei "Motorhead" a murit la vârsta de 70 de ani

"Lemmy", solistul trupei "Motorhead" a murit la vârsta de 70 de ani

"Lemmy", solistul trupei "Motorhead" a murit la vârsta de 70 de ani
Sursa foto: sursa: Facebook
29 Dec 2015   •   10:01

Ian "Lemmy" Kilmister, solistul trupei de heavymetal "Motorhead" a murit la vârsta de 70 de ani, după ce a fost diagnosticat cu un cancer agresiv, a anunțat trupa pe pagina sa de Facebook, relatează agențiile de presă internaționale, citate de Agerpres.

Legendarul rocker, cântăreț și basist al trupei, unul dintre marii supraviețuitorii ai rock'n roll-ului a fost diagnosticat cu cancer sâmbătă, precizează agenția France Presse. El atribuia deosebita sa longevitate printre artiști prin faptul că nu a consumat heroină.

"El a aflat la 26 decembrie că suferă de aceasta boală, rămânând acasă cu jocul său video preferat în compania familiei sale", a relatat grupul pe pagina de socializare.

Lemmy a fost celebru pentru darea la maximum întotdeauna a amplificatoarelor, pentru poziționarea microfonului deasupra capului, astfel încât trebuia să cânte privind în sus și pentru cântecele sale zgomotoase cum este clasica piesă a formației 'Motorhead' intitulată "Ace of Spades", amintește agenția Reuters.

 
There is no easy way to say this…our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely...

Posted by Official Motörhead on Monday, December 28, 2015

 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close