Antena 3 CNN Timp liber Muzică Leo Iorga, fostul solist Compact, a fost operat, se simte bine şi începe recuperarea

Leo Iorga, fostul solist Compact, a fost operat, se simte bine şi începe recuperarea

Leo Iorga, fostul solist Compact, a fost operat, se simte bine şi începe recuperarea
17 Feb 2011   •   20:42

A fost operat, se simte bine şi chiar începe recuperarea. Sunt primele veşti bune venite de la Leo Iorga, fostul solist Compact care a fost operat joi dimineaţă. Medicii i-au extirpat artistului o tumoră gigant de pe plămân. Intervenţia s-a încheiat cu bine dar lupta abia începe. Artistul are in fată una dintre cele mai cumplite maladii: cancerul.

Era ora 08:00 când Leo Iorga a intrat în sala de operaţie. Trei chirurgi şi mai multe asistente l-au pregătit pentru o interveţie care se anunţa de la început una foarte grea. Tumora de 7 centimetri de pe plămânul drept al artistului a fost scoasă, iar zona curăţată. Plămânul a rămas întreg, la locul lui. Pacientul a ieşit din operaţie după aproape patru ore.

Leo nu s-a plâns nici măcar de durerile de cap care apar uneori după anestezia generală. Dar, mai rămâne la Terapie Intensivă cel puţin două zile.

Şi, cam atât despre pacientul Leo Iorga. Familia artistului a cerut discreţie. Dar surse medicale speră că boala nu a atins şi alte organe.

De lângă patul lui nu s-a dezlipit Paula, soţia fostului... "Compact". Sau Cargo. O încurajează veştile de la medici. În varianta optimistă, Leo Iorga şi-ar putea reveni în doar o lună. Şi în două, s-ar putea gândi să se întoarcă pe scenă.

Glumeşte acum, după ce a aflat că prietenul lui e bine. Dar a avut emoţii, la fel ca toţi cei care îl cunosc pe Leo. Şi-au trimis gândurile bune, chiar şi de la distanţă. Dovadă: zecile de urări postate pe pagina lui, de pe un site de socializare. Şi Paula Iorga, soţia artistului, a primit sute de mesaje. Ar vrea să le mulţumească tuturor, dar preferă să aştepte ca Leo Iorga să o poată face personal.

×
Subiecte în articol: leo iorga recuperare operat cancer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close