Antena 3 Timp liber Muzică Leo Iorga, o nouă confruntare cu cancerul

Leo Iorga, o nouă confruntare cu cancerul

01 Noi 2016   •   16:04
Leo Iorga, o nouă confruntare cu cancerul

Devenit exemplu pentru curajul sau și puterea de a susține concert după concert în ciuda problemelor sale, Leo Iorga are nevoie de prietenii săi mai mult ca niciodată. Persoană demnă, Leo maschează motivul exepționalei întâlniri de duminică,  un maraton muzical la care îi vor fi alături Dan Bittman, Mircea Baniciu, Bodo ori Gabriel Cotabiță. Adevăratul motiv, susține libertatea.ro, este că banii sunt insuficienți pentru următoarea sa operație, una crucială în lupta sa.

Leo Iorga (51 ani) a devenit exemplu de curaj în lupta sa cu boala pe care a descoperit-o în anul 2011, când a fost diagnosticat cu cancer. Atunci, el s-a operat la plâmâni, iar mai apoi pe creier, unde i s-a descoperit o tumoră. Ultima operație chirurgicală, noninvazivă, a suportat-o anul trecut. Circa 4000 de euro îl costă tratamentul săptămânal și câteva zeci de mii, următoarea operație intracraniană.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close