Antena 3 CNN Timp liber Muzică Liderul unei importante trupe rock din România: Peste 70% dintre cluburile underground se vor închide!

Liderul unei importante trupe rock din România: Peste 70% dintre cluburile underground se vor închide!

Liderul unei importante trupe rock din România: Peste 70% dintre cluburile underground se vor închide!
Sursa foto: Foto: djmag.com
02 Noi 2015   •   19:57

Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei rock Antract, a declarat luni că, în opinia sa, aproximativ 70% din cluburile underground din România se vor închide în perioada următoare.

"Sunt după două zile în care parcă trăiesc în alt film. Am patru prieteni care au murit și alții care se luptă să supraviețuiască. Am patru prieteni pe care știu că am să-i văd doar în poze de acum înainte. Nu credeam să pot trăi vreodată așa ceva. Plâng și am o senzație de vomă, e pe fond psihic. Vorbesc la telefon cu alți prieteni și suntem în stare de șoc. Mă doare sufletul să-mi văd prieteni în coșciuge, să văd colegi în suferință, mame care sunt efectiv șocate. Când mă uit la clădirea fabricii Pionierul și se vede bannerul cu Antract acolo, e parcă ceva ireal. Acolo au murit tineri frumoși care au deschis o carte, care au venit să guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora", a spus Cătușanu, citat de Agerpres.

Chitaristul Antract crede că în viitorul apropiat mai multe cluburi underground se vor închide.

"Mă gândesc că peste 70% dintre cluburile underground se vor închide, iar pentru trupele de rock va fi din ce în ce mai greu să aibă unde concerta. Pe de altă parte, nu vorbesc doar în numele Antract, vorbesc şi ca tată, e clar că fiul meu atunci când merge la un concert într-un pub, vreau să fie în securitate şi în siguranţă", a mai adăugat Cătuşanu.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv incendiu club colectiv
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close