Antena 3 Timp liber Muzică Lovitura pe care i-a dat-o David Bowie lui Adele

Lovitura pe care i-a dat-o David Bowie lui Adele

13 Ian 2016   •   12:26
Lovitura pe care i-a dat-o David Bowie lui Adele

Albumele din discografia cântăreţului britanic David Bowie, care a murit luni la 69 de ani victimă a unui cancer, s-au plasat în topul 100 pe pagina de vânzare de muzică online a companiei Apple iTunes, relatează EFE.

La câteva ore de la aflarea veştii despre decesul legendarului cântăreţ pop, albumul său 'Best of Bowie' reuşea sa o detroneze pe Adele cu noua sa producţie discografică '25', a informat marţi ziarul New York Post.

De asemenea, al cincilea album al artistului, 'The Rise and Fall of Ziggy Stardust', s-a clasat pe locul 3 al vânzărilor, urmat de 'Purpose' al lui Justin Bieber, care este la rândul său urmat de un alt album al lui Bowie, 'Hunky Dory'.

Şi în topul vânzărilor de discuri, trei piese legendare ale artistului 'Space Oddity', 'Changes' şi 'Let's Dance' s-au clasat pe lista primelor zece cântece cel mai bine vândute. Şi pe Amazon, ultimul său album 'Blackstar', lansat cu câteva zile înainte de moartea artistului, se află pe primul loc al vânzărilor, atât în format CD, cât şi în variantă vinil.

Pe populara platformă de vânzări online s-au înmulţit şi cererile privind filmele în care a jucat David Bowie, precum 'Laberynth' (1986) sau 'Merry Christmas, Mr. Lawrence' (1983).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close