Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mesajul scris de Mădălina Manole cu 20 de ani înainte să moară. Era urmărită de o femeie care...

Mesajul scris de Mădălina Manole cu 20 de ani înainte să moară. Era urmărită de o femeie care...

Mesajul scris de Mădălina Manole cu 20 de ani înainte să moară. Era urmărită de o femeie care...
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Aug 2016   •   13:50

La șase ani de la moartea dramatică a Mădălinei Manole, ies la iveală dovezi-bombă despre viața cântăreței! Artista obișnuia să apeleze la vrăjitoare încă din anii '90, pe vremea când visa la un mariaj alături de compozitorul Șerban Georgescu. De altfel, Petru Mircea, văduvul Mădălinei Manole, a dezvăluit că soția lui obișnuia de mai mulți ani să apeleze la astfel de persoane, crezând că este ținta unor farmece.

Ziarul Ring a publicat un mesaj scris chiar de regretata cântăreață, mesaj ce provine dintr-o agendă a Mădălinei Manole, ajunsă din întâmplare la un admirator. Însemnarea Mădălinei Manole datează din anul 1990, când artista începuse o relație discretă cu regretatul compozitor Șerban Georgescu, mai mare decât ea cu 17 ani. Potrivit celor scrise de Mădălina Manole în agendă, probabil în timpul sau după o vizită la vrăjitoare, era urmărită de o femeie care nu voia să o lase să se mărite cu Șerban Georgescu.

Citiți aici mesajul integral

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole vrajitoare
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close