Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mădălina Manole nu avea tulburări psihice cu o lună înainte de a muri

Mădălina Manole nu avea tulburări psihice cu o lună înainte de a muri

Mădălina Manole nu avea tulburări psihice cu o lună înainte de a muri
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Aug 2011   •   19:01

Mădălina Manole nu avea tulburări psihice înainte de moarte, susţine un raport medical publicat de jurnaliştii de la Ring. Cu o lună înainte de a muri, artista a fost supusă unui examen de specialitate, făcut la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Acesta contrazice ipotezele de până acum, conform cărora cântăreaţa suferea de depresie.

Pe fişa de externare a artistei scria: „fără tulburări cognitive, afective şi/sau de comportament". Tot medicii de la Spitalul Floreasca au fost cei care au descoperit că pe fişa medicală a Mădălinei Manole scria că avea steroizi anabolizanţi în corp.

Informaţia apare şi în documentele anchetatorilor. Jurnaliştii de la publicaţia amintită mai scriu că Petru Mircea, dar şi soacra Mădălinei ar fi declarat în faţa procurorilor că aceasta avea probleme psihologice grave.

La mai mult de la un de la sinucidere, tatăl artistei susţine că Mădălina Manole a fost omorâtă.

"Eu am explicat de când a murit şi nu ştiu de ce insistaţi. S-a făcut greşeala prima dată, când de la prima oră s-a numit sinucidere, de către fostul ei soţ. Fata mea nu s-a sinucis, fata mea a fost omorâtă. M-aţi înţeteles? Şi am spus-o de atâta timp. Bărbatul ei se face vinovat de moartea fetei mele, împreună cu mama lui", a declarat tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close