Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mădălina Manole se temea de un blestem. Mergea des la Biserică pentru a se închina la Sfântul Mucenic Ciprian (VIDEO)

Mădălina Manole se temea de un blestem. Mergea des la Biserică pentru a se închina la Sfântul Mucenic Ciprian (VIDEO)

Mădălina Manole se temea de un blestem. Mergea des la Biserică pentru a se închina la Sfântul Mucenic Ciprian (VIDEO)
23 Iul 2010   •   20:03

Tristeţea şi depresia Mădălinei Manole păreau aduse de un blestem. De asta se temea artista, care mergea în fiecare vineri la Biserică, să se închine la Sfântul Mucenic Ciprian, protectorul de vrăji şi blesteme. Ceilalţi credincioşi se obişnuiseră cu prezenţa Mădălinei la slujbe. Iar preoţii cred că boala ei avea leac, că ea putea fi salvată.

Ceva o copleşea pe Mădălina Manole. Teama unui blestem la nefericire, de care artista simţea că nu mai scapă. Mergea la o biserică din Bucureşti în fiecare săptămână să se închine, să-şi liniştească sufletul.

Moaştele Sfântului Mucenic Ciprian, pe care biserica le găzduieşte, sunt cunoscute ca făcătoare de minuni şi ocrotitoare împotriva blestemelor şi vrăjilor.

?Biserica are rugăciune pentru cei care sunt învrăjbiţi, pentru cei care sunt atinşi de blestem?, spune preotul Bisericii.

Credincioşii care vin La Sfântul Ciprian, ocrotitorul de blesteme par să o înţeleagă cel mai bine. Se întâlneau în fiecare vineri la slujbă, iar unii dintre ei aveau în familie cazuri de frământări sau neîmpliniri asemănătoare cu cele ale Mădălinei Manole.

Artista i-a promis chiar preotului că se va întoarce, ca să stea de vorbă cu el. Doar că, nu a mai venit niciodată.

?Foarte mulţi credincioşi o plâng în continuare pe Mădălina, aici, în biserică?, a declarat preotul.

Acasă la Ploieşti, apropiaţii au trecut pe la mormântul artistei. Toţi o ştiau un om religios, care mergea cu regularitate la biserică

La vila din Otopeni soţul artistei, împreună cu duhovnicul lor şi câţiva prieteni s-au rugat pentru sufletul artistei.

?Nu s-a făcut slujbă, n-avem voie. Pomană, atât am făcut. În perioada asta, 40 de zile, nu e voie să se facă slujbă. Doar pomenire şi atât. Da, să dăm de pomană pentru sufletul ei?, a spus Petru Mircea, soţul Mădălinei.

Preotul din Otopeni, duhovnicul familiei, regretă doar că Mădălina nu a mai apucat să se spovedească şi să se împărtăşească. Şi nici să le dea preoţilor şansa să o salveze.

Observator

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole blestem
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close