Antena 3 CNN Timp liber Muzică Madonna, mamă de gemene la 58 de ani

Madonna, mamă de gemene la 58 de ani

Madonna, mamă de gemene la 58 de ani
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/madonna
de M.Z.    |    10 Feb 2017   •   00:20

E oficial, Madonna e mamă de gemene! Vedeta, în vârstă de 58 de ani, a confirmat adopţia surorilor din Malawi. Într-o fotografie publicată pe contul de socializare, cântăreaţa le prezintă pe cele două fiice ale sale şi se declară extrem de fericită.

Cele două fetiţe se numesc Esther şi Stella, au patru ani şi jumătate şi sunt cele mai noi membre ale familiei Madonnei. Cântăreaţa le-a adoptat din Malawi, la fel cum a făcut şi cu David Banda şi Mercy James, ambii în vârstă de 11 ani acum. 

În fotografia care a fost preluată de presa din lumea întreagă, într-o rochie galbenă, Dolce Gabbana, Madonna se plimbă alături fetele ce par foarte familiarizate cu ea. Presa internaţională susţine că vedeta le-a vizitat în repetate rânduri, iar actele de adopţie erau depuse deja de doi ani. Totul s-a desfăşurat însă în secret, iar vedeta a negat până în ultima zi că vrea să adopte din nou.

Mama celor două fete a murit în august 2012, la cinci zile după naştere, în urma unor complicaţii apărute în urma operaţiei de cezariană. Cu încă cinci copii de crescut acasă, tatăl nu a putut să le crească de unul singur şi le-a dat spre adopţie. Fetele au ajuns deja în noua lor casă, iar Madonna a cerut presei să îi respecte intimitatea în această perioadă de tranziţie.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: Madonna gemene
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close