Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mălina Olinescu, marcată de drama "uitării". "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Mălina Olinescu, marcată de drama "uitării". "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Mălina Olinescu, marcată de drama "uitării". "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"
Sursa foto: Foto: dedica.la
de O.P.    |    12 Dec 2011   •   05:14

Mălina Olinescu a avut un succes fulminant la sfârşitul anilor 90, dar a dispărut treptat de pe scena publică. Într-un interviu acordat unui blog de muzică în urmă cu doi ani, Olinescu se plângea că muzica ei nu mai era căutată de casele de discuri.

Cântăreaţa Mălina Olinescu s-a sinucis azi noapte. Nu a putut trece peste despărţirea de iubitul ei

"În plin succes, brusc, toate usile s-au închis. Mă refer la uşile caselor de discuri care după ce mă adulaseră înainte, acum mă refuzau. Şi nu doar pe mine, ci şi persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba ca muzica noastra nu e destul de comerciala"
sursa: scacuncristina.blogspot.com

"Eu ma bucur ca ursitoarele au fost generoase si mi-au facut darul asta, al impartasirii sentimentale. Si eu, ca tot omul, am perioade mai mohorate, cand am tendinta sa ma inchid in casa si sa nu mai comunic dar, din secunda in care ma intalnesc cu cineva, sunt acolo cu totul."
sursa: scacuncristina.blogspot.com

"A fost o experienta neplacuta, peste care am trecut, dar ea a fost urmata, din pacate, de o noua dezamagire, asa ca, momentan, sunt departe de a fi recuperata emotional. Sufletul nu mi-e inca senin. Dar sunt convinsa c-o sa vina si clipa asta. Nu se poate altfel: merg inainte si TREBUIE sa ajung si la liman!"

 




×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close