Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mama lui Michael Jackson a acţionat în instanţă AEG, organizatorul concertelor de la Londra

Mama lui Michael Jackson a acţionat în instanţă AEG, organizatorul concertelor de la Londra

Mama lui Michael Jackson a acţionat în instanţă AEG, organizatorul concertelor de la Londra
Sursa foto: Foto: broadbandsuppliers.co.uk
16 Sep 2010   •   15:13

Mama lui Michael Jackson a depus, miercuri, la Los Angeles, o plângere oficială împotriva grupului AEG, organizatorul celor 50 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină cântăreţul la Londra din vara lui 2009, relatează AFP.

Grupul AEG este acuzat de Katherine Jackson de neglijenţă şi pentru că a ignorat o serie de amănunte referitoare la starea de sănătate a fiului ei. Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, în timpul repetiţiilor pentru concertele de la Londra.

Mama ?regelui pop? a depus plângerea la Curtea Superioară din Los Angeles, în numele ei şi în numele celor trei copii ai cântăreţului. Katherine Jackson a cerut cu şi plata unor daune, însă nu se cunoaşte valoarea lor.

Katherine Jackson acză grupul AEG că nu i-a asigurat fiului ei o monitorizare medicală adecvată în perioada de pregătire a concertelor londoneze şi că a dat dovadă de neglijenţă atunci când a decis să îl plaseze pe cântăreţ doar sub supravegherea medicului Conrad Murray.

Doctorul Murray este acuzat de ucidere involuntară după ce i-a administrat cântăreţului Michael Jackson propofol, un anestezic puternic, pe care cântăreţul îl folosea ca pe un somnifer şi care i-a cauzat moartea la vârsta de 50 de ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close