Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mama şi copiii lui Michael Jackson nu vor participa la ceremonia de comemorare din Los Angeles

Mama şi copiii lui Michael Jackson nu vor participa la ceremonia de comemorare din Los Angeles

Mama şi copiii lui Michael Jackson nu vor participa la ceremonia de comemorare din Los Angeles
20 Iun 2010   •   17:48

Familia Jackson va organiza, pe 26 iunie, o ceremonie specială la Los Angeles, pentru a comemora un an de la moartea lui Michael Jackson. Cei trei copii ai cântăreţului şi mama acestuia nu vor participa, însă, la această comemorare. Artistul a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Potrivit TMZ.com, în ziua în care va avea loc ceremonia de la Los Angeles, Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, va merge împreună cu nepoţii săi Prince, Paris şi Blanket în oraşul natal al cântăreţului, Gary, Indiana.

Katherine Jackson susţien că acolo este "un punct de legătură pentru familie", iar în Los Angeles e prea multă agitaţie. Comemorarea lor va avea loc în privat, alături de rude şi prieteni, sursei citate.

La ceremonia organizată în Los Angeles sunt aşteptate să participe numeroase celebrităţi. Fanii cântăreţului sunt aşteptaţi să viziteze oraşul natal al acestuia.

Potrivit unuia dintre fraţii lui Michael Jackson, accesul în cimitirul Forest Lawn din Glendale ar urma să fie permis, astfel încât fanii să poată vizita mormântul cântăreţului, deşi un anunţ oficial în acest sens nu a fost încă făcut public.

Mama lui Michael Jackson va lansa, săptămâna viitoare, o carte cu fotografii personale cu fiul ei. Potrivit Showbiz411.com, volumul se va numi "Never Can Say Goodbye" şi va fi publicat de însăşi Katherine Jackson, în vârstă de 80 de ani.

În timpul săptămânii viitoare sunt anunţate mai multe evenimente comemorative. Printre acestea se numără şi dezvelirea unei plăci memoriale pentru fanii lui Michael Jackson, la Lyric Theatre din Londra, unde în prezent se joacă spectacolul "Thriller Live", anunţă BBC.

Michael Jackson a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac, cauzat de o supradoză de medicamente. Moartea cântăreţului a fost calificată de autorităţile americane drept "omucidere". Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere la începutul acestui an.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close