Antena 3 CNN Timp liber Muzică Marcel Pavel a rămas fără bijuteriile pe care le foloseşte în concerte: I-au fost furate din bagaje

Marcel Pavel a rămas fără bijuteriile pe care le foloseşte în concerte: I-au fost furate din bagaje

Marcel Pavel a rămas fără bijuteriile pe care le foloseşte în concerte: I-au fost furate din bagaje
21 Dec 2010   •   19:43

Marcel Pavel a rămas fără bijuteriile pe care le foloseşte în concerte. Cântăreţul spune că obiectele, care valorează 3.000 de euro, i-au dispărut chiar din bagajul pe care l-a pus la cală atunci când a plecat de la Bucureşti, spre Chişinău, cu avionul.

Nu şi-a pierdut bijuteriile, ci au fost furate, spune Marcel Pavel. Cântăreţul şi-a dat seama când a ajuns la Chişinău că din bagaj îi lipseşte ceva.

“Cred că aveam vreo şapte sau opt obiecte. Aveam un ceas foarte frumos, o cruciuliţă, ceva mai special, erau combinaţii de aur alb”, a spus marcel Pavel.

“Atâta timp cât pasagerul nu respectă condiţiile care sunt stipulate prin contract că nu trebuie să-şi pună astfel de obiecte în bagaj...”, a spus Viorel Vlădoi, director operaţiuni sol Tarom.

 


Marcel Pavel spune că bijuteriile de concert valorează 3.000 de euro. “Am făcut, bineînţeles reclamaţie şi am făcut şi la Chişinău. Soţia mea a fost personal chiar la aeroport a făcut şi i s-a spus: Doamnă, să ştiţi că se fură în draci!, asta a fost exprimarea”, a precizat Pavel.

“Până în prezent nu s-a înregistrat nicio plângere din partea pasagerului Marcel Pavel”, a declarat la rândul lui Viorel Vlădoi, director operaţiuni sol Tarom.

Dacă povestea reclamaţiei e încă neclară, supărarea artistului e una cât se poate de reală. “Dacă ai angajaţi hoţi, dă-i afară. Vrei să ai servicii ireproşabile, montează camere de luat vederi”.

“Sistemul de supraveghere de la Otopeni este 24 din 24, absolut din toate unghiurile din care personalul care lucrează în zona benzilor de bagaje se întâlneşte cu bagajul”, a spus Viorel Vlădoi.

Plângerile legate de furtul din bagaje sunt foarte rare, mai puţin de una la 1.000 de pasageri. Totuşi, furturile nu sunt chiar aşa o raritate. Acum patru ani, mai mulţi angajaţi ai aeroportului au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce umblau prin valizele care urmau să ajungă în avioane. Ei au fost acuzaţi că în total, au sustras lucruri în valoare de aproape un milion de euro.

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel furt
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close