Antena 3 Timp liber Muzică Maria Dragomiroiu, declarații șocante. „Mi-au spălat maţele pe masă, cu furtunul!”

Maria Dragomiroiu, declarații șocante. „Mi-au spălat maţele pe masă, cu furtunul!”

07 Iul 2017   •   17:16
Maria Dragomiroiu, declarații șocante. „Mi-au spălat maţele pe masă, cu furtunul!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Maria Dragomiroiu

Clipe de groază pentru îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu. Artista a povestit că a fost la un pas de moarte, în urmă cu mai mulți ani, dar abia acum și-a adunat curajul să povestească trauma prin care a trecut. 

Maria Dragomiroiu a declarat în cadrul unei emisiuni TV, că a fost la un pas să-și piardă viața în Israel, “de la o sarcină extrauterină”.

“Dumnezeu m-a iubit că puteam să mor. Lucra acolo, ca anestezistă, o vâlceancă de-a mea. Ea a avut grijă de mine, ea mi-a băgat sânge. Pierdusem trei sferturi din sângele din organism. Mi-au spus că mi-au spălat maţele pe masă, cu furtunul. Acolo, la spitalul din Haifa, anestezista era o fată de la mine, din Vâlcea, Rodica Dinu. A furat sânge noaptea, când era de gardă şi mi-a făcut o transfuzie suplimentară. Ce fată minunată, delicată, tânară şi atât de frumoasă! M-au ţinut patru zile în spital, apoi m-a luat Rodica la ea acasă”, a povestit marea artistă în cartea ”Maria Dragomiroiu: Cantecul si dragostea”.  

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close