Antena 3 CNN Timp liber Muzică  Mariah Carey dezvăluie că este bipolară  

 Mariah Carey dezvăluie că este bipolară  

 Mariah Carey dezvăluie că este bipolară  
12 Apr 2018   •   13:15

Într-un interviu apărut recent, Mariah Carey a dezvăluit că este bipolară și că a fost prima oară diagnosticată cu această boală teribilă în 2001.  

Vedeta a mărturisit pentru revista PEOPLE: "Până de curând am trăit în negare, izolare și într-o frică constantă că cineva m-ar expune. A fost o povară prea greu de purtat și pur și simplu nu am mai putut face asta. Am căutat și am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi în jurul meu și m-am întors la ceea ce îmi place: să scriu melodii și să fac muzică". 

Cântăreața a declarat că din 2001 a început sesiunile de terapie și să ia medicamente care i-au cauzat perioade de depresie, iar acum, în sfârșit. a găsit o combinație medicamentoasă care îi priește.

Carey a spus că acum s-a simțit confortabil să vorbească despre luptele ei cu bipolaritatea, deoarece este "într-un loc mai bun”, adăugand: "Sper că putem ajunge într-un punct în care stigmatul este ridicat de pe oamenii care trec prin acest gen de experențe singuri. Poate fi incredibil de izolant. O astfel de boală nu trebuie să ne definească și refuz să îi permit să mă definească pe mine sau să mă controleze."

Sursă: The Independent

×
Subiecte în articol: mariah carey
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close