Antena 3 CNN Timp liber Muzică Medicul Conrad Murray pledează nevinovat în cazul morţii lui Michael Jackson

Medicul Conrad Murray pledează nevinovat în cazul morţii lui Michael Jackson

Medicul Conrad Murray pledează nevinovat în cazul morţii lui Michael Jackson
Sursa foto: Foto: examiner.com
26 Ian 2011   •   10:30

Conrad Murray fostul medic al lui Michael Jackson, a pledat nevinovat în cazul morţii starului pop. Doctorul e acuzat de ucidere din culpă, pe motiv că i-ar fi administrat cântăreţului o doză letală de sedative.

Conrad Murray a apărut în faţa unei instanţe din Los Angeles, unde a pledat nevinovat. Avocatul medicului susţine că Murray aşteaptă cu nerăbdare procesul, ca să poată spune şi varianta lui asupra celor întâmplate.

Tribunalul în care se desfăşoară procesul a fost asaltat de jurnalişti şi fani ai regelui pop. Toţi, nerăbdători să afle detalii despre ziua în care a murit Michael Jackson.

Conrad Murray este acuzat că i-ar fi administrat lui Michael Jackson o doză prea mare de sedative, care s-a dovedit letală. Doctorul neagă însă acuzaţiile. El spune că i-a dat cântăreţului o doză optimă de tranchilizante, dar că muzicianul a mai luat şi alte medicamente, nesupravegheat, după plecarea sa.

Prima audiere preliminară în acest caz va avea loc pe 7 februarie iar procesul propriu-zis va începe la finele lunii martie. Judecătorul a anunţat că ar putea permite accesul echipelor de filmare în sala de şedinţe, dat fiind interesul larg pe care îl stârneşte acest proces. 

×
Subiecte în articol: Conrad Murray michael jackson proces
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close