Antena 3 CNN Timp liber Muzică Membrii trupei Connect-R, implicaţi într-un accident rutier pe DN 1 (VIDEO)

Membrii trupei Connect-R, implicaţi într-un accident rutier pe DN 1 (VIDEO)

Membrii trupei Connect-R, implicaţi într-un accident rutier pe DN 1 (VIDEO)
31 Iul 2010   •   11:55

Connect-R a ajuns seara trecută la spitalul din Sibiu, după ce maşina trupei a fost implicată într-un accident de circulaţie pe DN 1. Cântăreţul este în afara oricărui pericol, însă în zilele următoare va fi operat la antebraţul stâng.

Accidentul s-a produs în apropierea localităţii sibiene Săcel. Un automobil nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, şi a fost proiectat pe contrasens de un TIR care venea din spate. Maşina în care se aflau Connect-R şi alţi şase membri ai trupei a intrat în plin în autoturismul care le-a ieşit in cale.

?Deci mergeam regulamentar, chiar am oprit pentru că am vazut ce se întâmplă şi au venit peste noi?, a declarat impresarul trupei.

?A acroşat o autocisternă şi prin proiecţie a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care aparţine formatiei Connect-R?, a explicat inspectorul Bogdan Maxim, Biroul Rutier Sibiu.

Connect-R stătea pe locul din dreapta-faţă în momentul impactului. ?Am pus mâna în faţă şi mi-a venit capacul de la airbag în braţ, am osul rupt în două locuri, trebuie să mă operez?, a spus el.

Membrii trupei au tras o sperietură zdravănă, dar spun că sunt bucuroşi că nu a fost mai rău. Mai mult de atât, Connect-R ar fi vrut să se ducă totuşi la Huedin, unde avea concert. ?M-aş duce pentru oamenii aceia acolo, să nu-i las aşa, să nu-i dezamăgesc?, a declarat Connect-R.

Şoferul din cealaltă maşină a scăpat şi el teafăr.

Antena 3

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close