Mesajul lui Tudor Chirilă pentru tânăra generație: ”E o datorie a ta față de tine să încerci să schimbi lucrurile în ţara asta”

09 Dec 2016   •   13:48
Mesajul lui Tudor Chirilă pentru tânăra generație: ”E o datorie a ta față de tine să încerci să schimbi lucrurile în ţara asta” Foto: Facebook

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (42 de ani), cunoscut pentru luările de poziţie tranşante cu privire la subiectele de interes public, face un apel la tineri să voteze la alegerile parlamentare de duminică, fiind de părere că noua generaţie are datoria de a încerca să schimbe lucrurile.

„Cred că este mai degrabă o obligaţie să mergem la vot, decât un drept. Sigur că este şi un drept, dar cred că este mai ales obligaţia generaţiei foarte tinere, între 18 şi 28-30 de ani, pentru că ei înainte de a pleca din ţară ar trebui să se gândească dacă nu ar fi mai bine să încerce să o schimbe. De fiecare dată când vrem să facem o schimbare putem să o facem prin vot. Cred că e o datorie a ta faţă de tine să încerci să schimbi lucrurile în ţara asta“, a declarat Chirilă.

Artistul a precizat că îşi doreşte să-i poată convinge pe tineri să voteze, indiferent pe cine vor alege să pună ştampila. „Dincolo de faptul că toţi trebuie să mergem la vot şi să ne exprimăm opţiunea, eu mi-aş dori foarte mult ca gaşca asta foarte tânără – studenţi, elevi de 18 ani, oameni care intră în viaţă şi muncesc –, să se ducă la vot. Duceţi-vă, fraţilor, la vot! Hai să aflăm odată cum e cu ţara asta, să nu mai decidă pentru noi o minoritate, că deja prezenţa la vot e atât de mică încât putem spune că decide o minoritate. Hai să vedem cum stă treaba când decide o majoritate şi când oamenii merg la vot în număr mare. Iar de foarte mult timp generaţia tânără nu votează şi e păcat. Mi-aş dori să vă conving cumva să mergeţi la vot şi să votaţi oricare ar fi votul vostru. Ieşiţi la vot!“, a spus Tudor Chirilă pentru stirileprotv.ro.

ExitPOLL
x close