Antena 3 CNN Timp liber Muzică Metallica în 3D. Rockerii au anunţat lansarea unui film 3D în 2013

Metallica în 3D. Rockerii au anunţat lansarea unui film 3D în 2013

Metallica în 3D. Rockerii au anunţat lansarea unui film 3D în 2013
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
08 Ian 2012   •   15:32
Legendara trupă Metallica pregăteşte un film 3D, care va fi difuzat în cinematografe începând cu 2013, conform unui anunţ al trupei, postat pe site-ul oficial.

"La mulţi ani!!! După cum ştiţi, politica noastră este să nu comentăm bârfe sau zvonuri, dar trebuie să ne mândrim că vă aducem veşti bune. Acestea fiind zise, cei mai atenţi dintre voi probabil au citit, în publicaţiile de specialitate şi cel mai recent în noul număr al revistei Rolling Stone, că un film Metallica 3D este în lucru. Vrem să confirmăm acest lucru şi că filmul 3D este într-un stadiu incipient al producţiei. Am vrea să vă dăm mai multe informaţii, dar nu avem încă cele mai multe detalii puse la punct. Putem doar să vă spunem că avem în plan să lansăm filmul în cinematografe în 2013 şi, cum ştiţi deja, vă vom anunţa aici de progresele pe care le facem", se mai spune în mesajul de pe site-ul Metallica.

Metallica s-a înfiinţat în 1981. Au lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi au avut vânzări de peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. De asemenea, au mai fost recompensaţi cu nouă premii Grammy.

×
Subiecte în articol: Metallica 3D lansare oficial site rock
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close