Antena 3 Timp liber Muzică Michael Jackson ar fi ordonat ca fratele său Randy să fie împușcat. Vezi cine face această mărturisire șocantă

Michael Jackson ar fi ordonat ca fratele său Randy să fie împușcat. Vezi cine face această mărturisire șocantă

07 Mai 2012   •   13:27
Michael Jackson ar fi ordonat ca fratele său Randy să fie împușcat. Vezi cine face această mărturisire șocantă
Sursa foto: Foto: thesun.co.uk

Într-un acces de furie alimentat de medicamente şi paranoia, Michael Jackson ar fi ordonat ca fratele său Randy Jackson să fie împuşcat, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu acesta, scrie The Sun , care îl citează pe unul dintre bodyguarzii cântăreţului american.

Matt Fiddes, un expert britanic în arte marţiale și bodyguard al megastarului, susţine că acesta era prins într-un veritabil "război" cu fraţii săi, care dura de mai mulţi ani.

"Ei erau disperaţi, încercând să îl convingă să semneze un contract de 500 de milioane de dolari, pentru a susţine împreună un turneu mondial de reunire a grupului Jackson Five", a spus Fiddes.

Fiddes a mai spus despre Michael Jackson că devenise o "epavă paranoică" în 2005, înconjurându-se de gărzi de corp provenind din mişcarea religioasă Nation of Islam, care aveau misiunea de a interzice accesul membrilor familiei Jackson în celebra fermă Neverland a megastarului.

Potrivit declaraţiilor acestuia, disputa a atins punctul culminant în momentul în care Randy a încercat să treacă de bodyguarzi pentru a vorbi cu Michael. Michael le-a ordonat, atunci, bodyguarzilor săi să îl împuşte pe Randy. Din fericire, acest lucru nu s-a produs.

Matt Fiddes este aceeaşi persoană care a declarat pentru The Sun, săptămâna trecută, că Michael Jackson a avut o relaţie amoroasă cu Whitney Houston.

Potrivit declaraţiilor sale, starul american era obsedat în ultimii ani din viaţa sa de starleta canadiană Pamela Anderson, o dispreţuia pe Madonna şi îşi ura atât de mult culoarea pielii încât aproape şi-a ars tegumentul de pe organele genitale şi picioare încercând să-i deschidă culoarea cu creme speciale de albire.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close