Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mirabela Dauer, despre apropiaţii Mădălinei Manole: Nemernicilor! V-aş împuşca pe toţi (VIDEO)

Mirabela Dauer, despre apropiaţii Mădălinei Manole: Nemernicilor! V-aş împuşca pe toţi (VIDEO)

Mirabela Dauer, despre apropiaţii Mădălinei Manole: Nemernicilor! V-aş împuşca pe toţi (VIDEO)
20 Iul 2010   •   11:28

Mirabela Dauer a acceptat să vorbească despre tragedia Mădălinei Manole, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Agentul VIP", la Antena 2. Vizibil afectată, interpreta de muzică uşoară a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa personelor care îi pătează memoria Mădălinei prin declaraţii scandaloase. Mirabela Dauer a vorbit despre despre familia Mădălinei şi despre răul pe care apropiaţii ei i l-au făcut.

ACEASTA ESTE ÎNTREAGA DECLARAŢIE A MIRABELEI DAUER:

"Mi-e greu sa vorbesc dupa ce au alergat dupa mine toate hienele astea, sa vorbesc despre omul Madalina Manole. Am acceptat sa intru la tine in emisiune, Cristi, pentru ca eu sunt efectiv ravasita, Madalina a fost un om drag mie, esti primul si ultimul om cu care vorbesc despre acest lucru. Nu vreau sa vorbesc despre ce s-a intamplat. Toti nemernicii astia care vin la televiziune si vorbesc despre Puiu, despre parinti, nimeni nu vorbeste despre Madalina. Ce sa inteleaga oamenii care au iubit-o? Ca Madalina a fost o dementa? Un om bolnav? Un om nebun? Nimeni nu s-a gandit ca aceasta femeie a facut doua case cu care n-a ramas.

Mădălina a muncit pentru toată lumea de la 15 ani

Copilul asta a muncit de douazeci de ani. De la 15 ani munceste, a muncit pentru altii, pentru familia ei, pentru familia barbatilor pe care i-a avut, poate mai buni, poate nemernici, ea a muncit toata viata pentru ei. Nimeni nu spune de acest copil, care zace acum la doi metri sub pamant, cine este de vina. Ea este de vina?! Nu le rusine sa vorbeasca? Dac-ar fi dupa mine, sa ma ierte toata lumea - eu niciodata n-am avut astfel de iesiri - de o saptamana de cand s-a intamplat aceasta imensa nenorocire, ma gandesc ca i-as pune pe ei si pe parintii ei, pe familia ei, pe familia lui, pe toti oamenii astia, la zid si i-as impusca, dac-as putea. I-as impusca, pentru ca ei i-au facut raul asta, toti. Toti sunt de vina. Ea a muncit pentru ei. Acest copil pe care l-ati ingropat, nemernicilor, familiile astea nesimitite...

Toata viata a fost cu mine in turneu, ani de zile am plecat si stiam ca isi cumpara doua veste ei si restul nepotilor, mamei, parintilor si sotilor ei iubiti Nu va e rusine sa o denigrati in fata lumii? Madalina a fost un om minunat, cum puteti s-o scoteti in fata lumii ca-i nebuna, ca-i dementa? V-as pune la zid pe voi toti sa va-mpusc. Voi nu aveti dreptul sa vorbiti de ea. Nici unul dintre ei, nici parintii ei, nici parintii lui, nici Puiu, nimeni. Nimeni n-are dreptul sa vorbeasca de Madalina. Copilul asta a muncit toata viata ei si v-a tinut pe toti. Pe toti v-a tinut. Eu stiu cu cate valize venea din Germania, de peste tot din tarile unde mergeam cu ea, din America, v-a imbracat si v-a hranit pe toti. Sa nu mai vorbiti de Madalina.

N-aţi meritat copilul ăsta pe care l-aţi îngropat!

"Voi n-ati meritat copilul asta pe care l-ati ingropat!" O sa va duceti toti dupa ea. Si-o sa platiti rau. Sunt revoltata, Cristi, iarta-ma. sunt asa de amarata. De-o saptamana de cand s-a intamplat acest lucru. sunt distrusa psihic, nu pot sa cred ca acest copil a plecat. Voi nu stiti cat muncea omul asta si cat isi dorea sa faca bucurii, nimic pentru ea, dar pentru ei toti, cum cara de peste tot pentru nepotul ei, pentru fratele ei, pentru parintii ei... Copilul asta a fost minunat! Oameni buni, a fost un om minunat! Nu conteaza cat de frumos a cantat, nu conteaza ce orchestrator e Puiu, sa-si aduca aminte Puiu cat i-a carat Madalina Manole, din America si de peste tot.

Ce vine Gigi Gheorghiu sa-mi povesteasca mie acolo? Nimeni n-are dreptul sa vorbeasca de Madalina, a fost un copil minunat care si-a sacrificat viata pentru niste nemernici, pentru niste oameni care n-au meritat-o. Este un copil care nu a fost meritat si sprijinit, nu a fost nimeni alaturi de ea. Si, ca orice Rac, a stat inchisa in ea, ca n-a avut unde sa planga, c-a fost prea demna, dobitocilor ce sunteti! A fost prea demna sa se vaite unor nemernici care oricum n-o intelegeau. Noi am fost toate trei prietene (Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer si Madalina). Si am stiut atunci cand pe 9 iulie nu m-a sunat, am stiut ca e ceva cu Madalina. Ca e trista, ca e ceva. Intotdeauna era prima care imi spunea

Noi am fost mult prea mult langa ea, eu cu Maria Dragomiroiu, noi stim exact ce a indurat acest copil. Pana cand si lui Serban Georgescu i-aducea Hanuta. Stii ce-i aia Hanuta?! Nu mai era casatorita cu el si ii aducea napolitane din Germania, ca sa-i bucure pe toti. Madalina a vrut sa bucure si sa fie fericita. A vrut sa fie fericita si nimeni n-a ajutat-o. Nimeni! Sa va fie rusine tuturor celor care o denigrati. Sa va fie rusine ca apareti la televizor sa vorbiti de ea. Ca n-ati cunoscut-o, n-ati stiut ce om e. Ce-ati stiut, ca e mare cantareata? Toata lumea a stiut asta. n-o mai faceti nebuna, sunteti niste ticalosi! NIste ticalosi nemernici.

Sunteţi nişte nemernici, care n-aţi înţeles sufletul ei!

"Trebuie sa fiti toti pusi la zid, cu fratele ei, cu parintii ei, cu toata lumea sa fiti, cu barbat cu tot". Sa fiti la zid ca sunteti niste nemernici, care n-ati inteles sufletul ei. N-ati inteles, ca ati fost niste imbuibati. Din clipa in care n-a putut sa va mai dea, ati inceput s-o denigrati, sa va fie rusine! Voi ati bagat-o in groapa, sa adormiti cu gandul asta toti. Toti sa adormiti cu gandul asta. N-o mai denigrati pe Madalina Manole! Madalina Manole n-a fost nebuna, n-a fost bolnava. N-a avut nimic. A avut tristetea aia-n suflet, ca nu era inteleasa de nimeni, ticalosilor care sunteti! Ticalosi! Ati plans-o la mormant? Ce-ati plans? Banii care nu va mai vin? Ce-ati plans voi? Sa nu mai vorbiti nici unul de ea, sa nu indrazniti!

Si domnilor din orchestra lui Puiu Mircea, nu mai apareti la televizor sa vorbiti de Madalina ca era trista, ca n-aveti dreptul, ea v-a dat mancare. Ea v-a dat paine, ea v-a carat in traista! Ea v-a carat in carca ei, domnilor din orchestra! Sa stiti bine, Madalina Manole, asa o cheama! Nu ca pe crucea pe care ai facut-o tu, domnule Puiu! Cine este Mircea Magdalena Anca?! Cine este, domnule Puiu? Te-am respectat, cand te-am vazut prima oara, am zis ca si-a gasit linistea langa un suflet bun. Cine este Mircea Magdalena Anca? "Ea este Madalina Manole, domnu' Mircea, nu fi frustrat! Nu e Mircea Magdalena Anca!"Nu fi frustrat, spune-i numele adevarat sotiei tale! Cristi, iarta-mi iesirea. de o saptamana ma chinuiesc  ingrozitor cand vad cum acest copil este ponegrit, cum este calcat in picioare, credeti ca un om bolnav poate sa realizeze ce-a realizat ea? De ce n-ati facut voi ce-a realizat aceasta fata pe care ati ingropat-o acum la doi metri sub pamant? Nu va e rusine?! Sacalilor, hienelor ce sunteti! N-o sa va mai vina banul?! De aia urlati acum?!

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer Mădălina Manole
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close