Antena 3 CNN Timp liber Muzică Moartea lui Amy Winehouse a crescut cu 37% vânzările la CD-urile sale

Moartea lui Amy Winehouse a crescut cu 37% vânzările la CD-urile sale

Moartea lui Amy Winehouse a crescut cu 37% vânzările la CD-urile sale
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
25 Iul 2011   •   22:24

Ancheta în cazul morţii lui Amy Winehouse continuă. Autorităţile speră să afle cât mai repede cauzele reale care au dus la moartea uneia din cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale. Dispariţia lui Amy Winehouse are deja obişnuitul efect economic: CD-urile sale se vând pe bandă rulantă.

Imediat după ce au aflat de sfârşitul tragic al cântăreţei, cele două albume ale ei, "Frank" şi "Back to Black" sunt foarte căutate în magazine. Vânzările au crescut cu 37%, în timp ce al doilea disc al său - cel care i-a adus celebritatea - a reintrat în clasamentele de specialitate.

Cum era de aşteptat, hiturile inspirate din viaţa tumultoasă a lui Amy au ajuns din nou în topuri, unde piesele "Back to Black" şi "Rehab" îşi fac loc spre primele poziţii.

Cu toate că muzica lui Amy a fost primită cu braţele deschise de critici, cântăreaţa a ţinut prima pagina a ziarelor mai mult datorită stilului său de viaţă rebel.

Amy winehouse a dus o bătălie îndelungată cu alcoolismul şi dependeţa de droguri, fapt pentru care trecutul ei ca şi artist de scenă a fost umbrit în ultima vreme.

Primul instinct al jurnaliştilor a fost să dea vina pe un cocktail de droguri pentru moartea artistei, însă poliţiştii au sugerat că vinovat ar fi fost abuzul de alcool. Misterul va fi spulberat odată cu publicarea rezultatelor autopsiei.

Potrivit unui purtător de cuvânt al artistei, există numeroase melodii care au fost înregistrate de vedetă şi care cel mai probabil vor apărea într-un album post-mortem, cum s-a întâmplat în cazurile altor artişti precum Michael Jackson şi Tupac Shakur.

În următoarele ore, familia îşi va lua la revedere de la controversata cântăreaţă, în cadrul unei ceremonii de înmormântare care va respecta tradiţia evreiască.

 



×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close