Antena 3 CNN Timp liber Muzică Moartea lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe Twitter

Moartea lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe Twitter

Moartea lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe Twitter
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
12 Feb 2012   •   09:50
Vestea morţii lui Whitney Houston a stârnit o adevărată furtună de reacţii pe site-urile de socializare. Rând pe rând, starurile muzicii internaţionale şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia artistei. Moartea lui Whitey Houston a fost cu atât mai şocantă cu cât artista participase cu o seară înainte la o petrecere privată la Hollywood.

De la Mariah Carey până la Mark Zuckerberg, celebrităţile şi-au exprimat pe Twitter regretul pentru moartea artistei. Serena Williams a scris că piesa "One moment in Time" a propulsat-o de multe ori spre victoriile sale de grand slam.

"Odihneşte-te în pace. Whitney Huston. Un adevărat simbol al timpurilor oastre. Ai plecat prea repede", a scris şi Usher. "Nu pot să-mi imaginez că a murit. Inima mea e acum cu mama, fiica şi cei dragi ei. Îţi vom simţi lipsa", a scris La Toya Jackson. Shaquille O'Neal a post pe Twitter următorul mesaj: "O să-mi lipseşti, mătuşico, asta a durut. Am pierdut o legendă, fir-ar să fie. Mulţumesc pentru tot", în timp ce fondatorul Facebook i-a mulţumit artistei pentru muzica minunată pe care a adus-o pe pământ.

"I will always love you" a fost declaraţie de dragoste făcută vedetei din filmul Bodyguard de către Katy Pery, în timp ce mesajul Rihannei a fost simplu. "Făra cuvinte! Doar lacrimi!"

Moartea lui Whitey Houston a şocat lumea muzicală de peste ocean, mai ales că artista, deţinătoare a numai puţin de 6 premii Grammy, era aşteptată să participe la Gala premiilor industriei muzicale americane din această seară.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close