Antena 3 CNN Timp liber Muzică "Much Too Soon", o nouă piesă originală a lui Michael Jackson, lansată pe internet

"Much Too Soon", o nouă piesă originală a lui Michael Jackson, lansată pe internet

"Much Too Soon", o nouă piesă originală a lui Michael Jackson, lansată pe internet
Sursa foto: Foto: rcayao.com
01 Dec 2010   •   13:57

"Much Too Soon" este numele unei noi piese originale a lui Michael Jackson, care, potrivit Reuters, a fost făcută publică luni pe internet. Melodia apare după lansarea unui alt single al cântăreţului american, intitulat "Hold My Hand", extras de pe albumul "MICHAEL".

"Much Too Soon" este un cântec de dragoste melancolic. Aceasta este a zecea şi ultima piesă de pe albumul postum "MICHAEL". Cântecul a fost lansat, luni, pe reţeaua socială Ping folosită de utilizatorii iTunes.

În această piesă, Michael Jackson cântă despre dorul de o iubită care l-a respins. "Much Too Soon" a fost compusă în aceeaşi perioadă în care starul pop lucra la albumul „Thriller”, conform descrierii afişate pe reţeaua Ping.

"Much Too Soon" - Michael Jackson


"Michael a îndrăgit dintotdeauna acest cântec, însă nu a găsit niciodată albumul potrivit în care să îl includă", se explică în aceeaşi descriere.

Melodia a fost compusă de Michael Jackson şi John McClain, unul dintre cei care administrează averea cântăreţului american.

Săptămâna trecută, "Hold My Hand", un duet înregistrat de Michael Jackson cu rapperul Akon, a debutat pe poziţia a 84-a în Billboard's Hot 100.

"Much Too Soon" este, împreună cu single-ul dance "Breaking News", a treia piesă lansată de grupul Sony în noiembrie, extrasă de pe albumul "MICHAEL" care urmează să fie lansat pe 14 decembrie.

×
Subiecte în articol: michael jackson internet lansare
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close