Antena 3 CNN Timp liber Muzică Muse, Iron Maiden și Scorpions vor concerta în România

Muse, Iron Maiden și Scorpions vor concerta în România

Muse, Iron Maiden și  Scorpions vor concerta în România
30 Mar 2016   •   12:48

Formaţia Scorpions va susţine un concert pe 16 iulie, la Romexpo, în Bucureşti, iar trupele Muse şi Iron Maiden vor concerta în Capitală în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City care va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016.

Biletele pentru concertul Scorpions se pun în vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Trupele Muse şi Iron Maiden sunt cap de afiş în concertul care va avea loc la Bucureşti în cadrul ediţiei din 2016 a festivalului Rock the City, potrivit unui anunţ făcut, miercuri, pe pagina de Facebook a companiei D&D East Entertainment.

Festivalul Rock The City se întoarce în Bucureşti după doi ani de pauză, ultima ediţie a festivalului fiind cea care a avut loc pe 27 şi 28 iulie 2013, în parcarea Romexpo din Bucureşti, printre trupele răsunătoare care au concertat în cadrul evenimentului numărându-se Rammstein, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn sau Enslaved.

Pe 29 iulie 2016 va avea loc concertul trupei Muse, cu Volbeat şi Birth of Joy în deschidere, iar pe 30 iulie este programat concertul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, cu Raven Age în deschidere. Muse şi Iron Maiden au mai concertat la Bucureşti.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 30 martie, de la ora 16:00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

 

 

 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close