Antena 3 CNN Timp liber Muzică Muzica lui Katy Perry şi a lui Bruno Mars este îngrozitoare. Vezi ce om politic a declarat acest lucru

Muzica lui Katy Perry şi a lui Bruno Mars este îngrozitoare. Vezi ce om politic a declarat acest lucru

Muzica lui Katy Perry şi a lui Bruno Mars este îngrozitoare. Vezi ce om politic a declarat acest lucru
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    12 Ian 2012   •   18:59

Deşi Katy Perry pare a fi alegerea populară în Statele Unite, în Marea Britanie pare a nu fi apreciată în aceeaşi măsură. Primul ministru David Cameron a criticat foarte dur muzica recentei câştigătoare a cinci premii la People's Choice Awards.

Oficialul britanic a declarat, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Daily Telegraph, că muzica lui Katy Perry i se pare "îngrozitoare".

Cameron a avut aceleaşi "laude" şi pentru Bruno Mars, care, împreună cu Perry, i-au "infectat" iPod-ul la insistenţele fiicelor sale.

Primul ministru britanic este un fan declarat al celor de la The Smiths, Snow Patrol, Bob Dylan sau Pink Floyd şi a spus că apreciază, dintre artiştii mai noi, formaţia Band of Horses şi pe Lana Del Ray.

David Cameron şi-a manifestat nemulţumirea şi faţă de modul cum arată clipurile muzicale din această perioadă, spunând că lucrează la reglementări care să oprească trendul de "comercializare şi sexualizare" a copilăriei.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close