Antena 3 CNN Timp liber Muzică Nicu Alifantis a făcut spectacol în Parcul Titan, cu ocazia lansării celui mai nou album: "Şotron"

Nicu Alifantis a făcut spectacol în Parcul Titan, cu ocazia lansării celui mai nou album: "Şotron"

Nicu Alifantis a făcut spectacol în Parcul Titan, cu ocazia lansării celui mai nou album: "Şotron"
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iun 2015   •   08:58

Parcul Titan din Capitală a fost gazda lansării celui mai nou album a lui Nicu Alifantis. Albumul "Şotron", dedicat copiilor, conţine melodii pe versurile celor mai cunoscuţi poeţi români. Spectatorii au fost invitaţi şi la un concurs de jucat şotron, iar apoi artistul a donat CD-uri şi cărţi de colorat mai multor copii nevoiaşi.

Nicu Alifantis a urcat pe scena amenajată în Parcul Titan pentru a cânta piese de pe noul să album numit Şotron. Sute de copii au fost invitaţi de artist să se deseneze cu cretă colorată pe aleile parcului.

Chiar şi părinţiii au intrat în concursul propus de artist. Mulţi dintre ei şi-au adus astfel aminte de copilărie.

Susţinut de Fundaţia Mereu Aproape, Nicu Alifantis a donat CD-uri şi cărţi de colorat copiilor nevoiaşi. Astfel de cadouri vor ajunge şi la câteva instituţii din Republica Moldova: la o grădinţă, la o şcoală de muzică şi la 10 biblioteci.

"M-am gândit că n-ar fi rău, pentru că sunt mulţi copii amărâţi pe lumea asta, să dăruiesc câteva albume şi câteva cărţi de colorat acestor copii", a spus artistul.

Albumul "Şotron" conţine cântece pe versurile mai multor poeţi români, printre care Mihai Eminescu, Tudor Arghezi şi George Topârceanu. 

×
Subiecte în articol: titan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close