Antena 3 CNN Timp liber Muzică O nepoată a cântăreţei Diana Ross pretinde că este fiica lui Michael Jackson şi cere o parte din averea starului

O nepoată a cântăreţei Diana Ross pretinde că este fiica lui Michael Jackson şi cere o parte din averea starului

O nepoată a cântăreţei Diana Ross pretinde că este fiica lui Michael Jackson şi cere o parte din averea starului
Sursa foto: Foto: thehollywoodgossip.com
28 Iul 2010   •   16:40

O nepoată a cântăreţei Diana Ross pretinde că este fiica lui Michael Jackson. Ea a cerut un test ADN pentru a stabili paternitatea şi intenţionează să solicite o parte din averea megastarului, informează express.co.uk.

Mocienne Petit Jackson a depus deja o cerere la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles prin care solicită aprobarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii. Femeia, care locuieşte în Olanda, spune că s-a născut în 1975, după ce Michael Jackson ar fi lăsat-o însărcinată pe mama ei, Barbara, sora cântăreţei Diana Ross.

Mai mult, nepoata Dianei Ross povesteşte că mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, a încercat să o răpească atunci când ea avea numai 9 ani, pentru a apăra imaginea cântăreţului. Femeia mai susţine că suferă de vitiligo, aceeaşi boală de piele de care suferea şi megastarul.

În cererea depusă la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles, Mocienne Petit Jackson a solicitat şi custodia celor trei copii ai starului, declarând că doreşte să le ofere acestora "o viaţă mai normală".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: michael jackson avere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close