Antena 3 CNN Timp liber Muzică O româncă de 13 ani le surclasează pe Lady Gaga sau Beyonce în topuri cunoscute

O româncă de 13 ani le surclasează pe Lady Gaga sau Beyonce în topuri cunoscute

O româncă de 13 ani le surclasează pe Lady Gaga sau Beyonce în topuri cunoscute
02 Noi 2010   •   22:16

Are doar 13 ani, este româncă, învaţă la o şcoală din Iaşi şi le surclasează deja pe Lady Gaga sau Beyonce în cele mai cunoscute clasamente muzicale. Dovada este cel mai important top din Turcia pe care-l conduce de câteva săptămâni fără drept de apel.

Diana Rawan Ramadan este jumătate libaneză, jumătate româncă. Dacă o vezi pe stradă pare o adolescentă obişnuită. Nu se machiază, e naturală, poartă tenişi iar la şcoală are doar note bune.

Faţă de alţi colegi de-ai ei, Diana însă urcă şi pe scenă. Şi nu de azi, de ieri... Acolo, se numeşte Ruana şi este o cu totul altă persoană. Volubilă, sigură pe ea, cu priză la public. Şi conştientă de calităţile ei.

De 10 săptămâni are Turcia la picioare. Melodia Ruanei a urcat ameţitor de repede într-unul din cele mai pretenţioase topuri din europa: Turkey Top 40. A ajuns pe locul 1 şi nu a mai coborât. Şi a avut ceva concurenţă.

De cântat a început să cânte la 5 ani. În cor, la Palatul Copiilor. Acolo a descoperit-o Cătălin Dascălu.

Interesant este altceva: Ruana are Turcia la picioare, fără ca mcar să fi pus vreodată piciorul acolo.

Deocamdată, Ruana nu a câştigat bani de pe urma melodiei. În schimb notorietatea e în creştere. Ca vedetă ştie că asta e cel mai important. Asta, şi un pic de noroc.

×
Subiecte în articol: adolescenta Lady Gaga Beyonce
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close