Antena 3 CNN Timp liber Muzică Părinţii Mădălinei Manole: Scrisoarea de adio este un fals (VIDEO)

Părinţii Mădălinei Manole: Scrisoarea de adio este un fals (VIDEO)

Părinţii Mădălinei Manole: Scrisoarea de adio este un fals (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 1
08 Sep 2010   •   19:30

Testamentul moral al Mădălinei Manole este un fals făcut de fostul soţ. Asta susţin părinţii artistei, şocaţi că află de existenţa unei scrisori de adio după mai bine de două luni de la moartea artistei. Parchetul a dispus o expertiză grafologică, mai mult pentru liniştea opiniei publice. Pentru anchetatori, totul e clar. A fost o sinucidere. Restul e război în sânul unei familii.

În scrisoare, Mădălina ar fi scris că, deşi este iubită, simte că trebuie să-şi încheie socotelile cu viaţa. Scrisoarea a fost găsită de Mircea Petru, soţul Mădălinei, în sertarul unei noptiere din dormitorul lor, printre câteva cărţi de rugăciune. Despre copilul lor, Mădălina ar fi scris că e mai bine să stea un timp la socri, în Moldova.

Soţul Mădălinei a fost miercuri dimineaţă la Parchet. El le-a spus procurorilor că a găsit şi nişte imagini care arată că Mădălina s-a filmat în oglindă în timp ce-i transmitea lui că-l iubeşte. Scrisoarea de adio va fi analizată.

Procurorii sunt convinşi că Mădălina Manole s-a sinucis. Ca să calmeze spiritele au cerut efectuarea unei expertize grafoscopice. Pentru părinţii Mădălinei, textul este un fals, iar apariţia scrisorii i-a înverşunat şi mai mult împotriva ginerelui lor.

Până la această oră, Mircea Petru nu a putut fi contactat pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole scrisoare fals
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close