Antena 3 CNN Timp liber Muzică Părinţii Mădălinei Manole vor să demonstreze că fiica lor nu s-a sinucis

Părinţii Mădălinei Manole vor să demonstreze că fiica lor nu s-a sinucis

Părinţii Mădălinei Manole vor să demonstreze că fiica lor nu s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    01 Noi 2011   •   16:47

Părinţii Mădălinei Manole vor să demonstreze cu orice preţ că fiica lor nu s-a sinucis. Ei au venit la tribunal înarmaţi cu noi probe - un memoriu de 70 de pagini, înscrisuri şi planşe, dar şi înregistrări video. Cei doi au stat în sediul Parchetului şase ore şi jumătate.

"Criminalii sunt la Otopeni. Este Maria Mircea, Petru Mircea, ajutat de Ioda(?). Până nu-i văd pe aştia în puşcărie şi să iasă adevărul, nu-mi dau sufletul", a spus tatăl Mădălinei, Ion Manole.

Replica lui Petru Mircea a fost extrem de rezervată şi de succintă.

După aia o să vorbim. Să se termine încă odată ancheta şi o să vedem dup-aia. Acum nu am ce să vă spun, nu ştiu ce vor să facă, vorbiţi cu ei dacă vreţi să ştiţi detalii", a spus Petru Mircea.

Ion Manole este la fel de revoltat şi când vine vorba de nepoţelul său, pe care spune că nu l-a mai văzut de luni bune. Aşa că e hotărât ca sâmbătă să îi facă o vizită-surpriză lui Petru Mircea.

Cei doi ar putea fi chemaţi din nou la Parchet pentru audieri, dacă procurorul de caz va considera că are nevoie de lămuriri privind probele aduse de Ion Manole.

 



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close