Antena 3 CNN Timp liber Muzică Paul McCartney: Este posibil ca şi convorbirile mele sa fi fost interceptate de ziariştii de la tabloide

Paul McCartney: Este posibil ca şi convorbirile mele sa fi fost interceptate de ziariştii de la tabloide

Paul McCartney: Este posibil ca şi convorbirile mele sa fi fost interceptate de ziariştii de la tabloide
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
05 Aug 2011   •   12:59

Fostul component al formaţiei Beatles, Paul McCartney, a afirmat că este posibil ca şi comunicaţiile sale să fi fost interceptate de ziarişti de la publicaţiile tabloide britanice şi că intenţionează să sesizeze autorităţile, relatează AFP.
   
Cântăreţul britanic, fost component al trupei Beatles, se află în Cincinatti pentru un concert şi a făcut declaraţiile pentru Television Critics Association (TCA) şi au fost publicate vineri de Los Angeles Times.
   
"Pot să vă spun că, după acest turneu, vreau să discut cu poliţia, deoarece, aparent, am fost interceptat", a adăugat el, potrivit site-ului american The Wrap, specializat în informaţii din industria de divertisment şi membru al TCA.
   
"Nu ştiu mare lucru despre asta, dar cred că este o încălcare oribilă a vieţii private, că a durat prea mult şi că au fost la curent mai multe persoane decât se crede", a spus McCartney.
   
Fosta sa soţie, Heather Mills, a afirmat miercuri că un ziarist din grupul Mirror i-a mărturisit că şi telefonul ei ar fi fost interceptat. Într-un interviu acordat BBC, ea a afirmat că ziaristul i-a transmis informaţia în 2001, după ce i-a telefonat pentru a-i cere o declaraţie după o dispută avută în particular cu soţul său.
   
Scandalul interceptării comunicaţiilor izbucnit în Marea Britanie cu câteva săptămâni în urmă se concentrează pentru moment asupra tabloidului News of the World, care a şi fost închis de proprietarul său, Rupert Murdoch.

Cu toate acestea, şi alte publicaţii britanice au fost acuzate de practici similare, iar foşti ziarişti de la Daily Mirror şi Sunday Mirror au afirmat deja că interceptarea comunicaţiilor era o practică obişnuită în redacţiile lor.

×
Subiecte în articol: paul mccartney scandal interceptari victime
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close