Antena 3 Timp liber Muzică Pink Martini revine în România pentru un nou concert incendiar. Află detalii

Pink Martini revine în România pentru un nou concert incendiar. Află detalii

de S.T.    |    08 Feb 2012   •   13:27
Pink Martini revine în România pentru un nou concert incendiar. Află detalii

Pe 26 mai 2012, orchestra Pink Martini revine în România pentru un concert extraordinar, ce face parte din turneul de promovare a albumului 'A Retrospective'. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti. Toţi iubitorii de muzică vintage sunt aşteptaţi pentru un concert ce se anunţă a fi de-a dreptul incendiar.

Cuban-Jazz, muzică de cameră, marşuri braziliene şi soundtrack-uri de filme noir sunt doar câteva dintre elementele care condimentează un repertoriu multilingvistic, concertele Pink Martini excluzând riscul monotoniei.

"Facem arheologie muzicală, fiindcă săpăm prin înregistrări din trecut şi redescoperim cântece minunate", spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.

Concertul de la Sala Palatului din 26 mai va face o trecere în revistă a celor 16 ani de carieră Pink Martini şi va include cele mai apreciate piese ale orchestrei - "Una Notte a Napoli", "Hang On Little Tomato", "Donde Estas Yolanda?", "Hey Eugene", "Sympathique (Je ne veux pas travailler)", "Lilly", "Que Sera Sera" sau "Amado Mio".

Biletele pentru concertul Pink Martini pot fi cumpărate începând din 8 februarie, iar până pe 19 februarie acestea pot fi achiziţionate la preţuri promoţionale, respectiv 88 lei, 112 lei, 136 lei, 160 lei, în funcţie de categorie. Începând cu 20 februarie, tichetele costă 110 lei, 140 lei, 170 lei sau 200 lei. Ele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro sau din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close