Antena 3 Timp liber Muzică Priveşte-mă cu conduc beat, cu 120 km/h.... Vezi ce a urmat după mesajul rapperului de pe Twitter

Priveşte-mă cu conduc beat, cu 120 km/h.... Vezi ce a urmat după mesajul rapperului de pe Twitter

de L.D.    |    14 Sep 2012   •   11:44
Priveşte-mă cu conduc beat, cu 120 km/h.... Vezi ce a urmat după mesajul rapperului de pe Twitter
Sursa foto: Foto: thegrio.com

Ervin McKinness, un rapper de 21 de ani, a postat pe un site de socializare cum conduce el cu 120 km/h în stare de ebrietate, doar cu câteva secunde înainte să piardă controlul volanului şi să moară, ucigând alţi 4 oameni.

McKinness a postat mesajul pe 2 septembrie, la ora 01:19."Yolo" este un acronim pentru "Trăieşti doar o dată". Cuvântul a fost făcut popular de către cântăreaţa Drake , care l-a folosit în cântecul său, "Motto-ul".

La ora 01:40, McKinness a murit în accident în Ontario, California, când Nissan-ul lui Sentra din 2005 a trecut pe roşu, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un zid. Maşina a ajuns în cele din urmă în curtea unei case. Marquell Bogan, 23 de ani, Dylan George, 20 de ani, Jonathan Watson, 21 de ani şi JaJuan Bennett, 23 de ani au fost de acesemenea ucişi.

Toţi au decedat pe loc, în afară de Bogan care a fost transportat la un spital din apropiere, unde i s-a declarat decesul.×
Subiecte în articol: rapper Twitter
Parteneri
x close