Antena 3 CNN Timp liber Muzică Rapperul Snoop Dogg ar putea concerta la Bogata de Mureş

Rapperul Snoop Dogg ar putea concerta la Bogata de Mureş

 Rapperul Snoop Dogg ar putea concerta la Bogata de Mureş
Sursa foto: Foto: Facebook.com/snoopdogg
16 Noi 2016   •   16:55

Rapperul Snoop Dogg, care a postat în luna martie o fotografie pe Instagram şi din greşeală a dat check-in în Bogata, judeţul Mureş, în timp ce se afla în turneu în Bogota, Columbia, ar putea concerta în comuna mureşeană în luna august 2017.

Primarul din Bogata, Laszlo Barta, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că a fost contactat de doi impresari care s-au deplasat în comună pentru a vedea care ar fi posibilităţile pentru găzduirea unui concert a lui Snoop Dogg.

'Deocamdată nu este nimic perfectat, au fost doar discuţii. Cei doi impresari mi-au spus că organizarea unui astfel de concert este extrem de dificilă, însă am identificat o locaţie în care ar putea avea loc concertul, precum şi locul în care va putea ateriza elicopterul care îl va aduce pe artist. Am identificat astfel un loc de peste 40 de hectare, pe care se află păşunea comunală, iar elicopterul va putea ateriza la Colina Sasului, care aparţine de Bogata, un loc amenajat, situat pe E 60, în apropiere de oraşul Luduş. Cei care ne-au vizitat au fost încântaţi de locul în care s-ar putea organiza concertul şi de condiţiile pe care le putem oferi, rămâne să vedem dacă acest proiect se va materializa. Acesta nu mai depinde de mine, depinde de artist şi de impresari. Ne-am gândit ca evenimentul să aibă loc undeva în luna august', a spus Laszlo Barta.

Potrivit primarului, din discuţii a reieşit faptul că, dacă Snoop Dogg acceptă să cânte la Bogata, aici vor fi organizate două concerte de câte o oră şi se vor vinde bilete.

În luna martie, după ce Snoop Dogg a greşit check-in-ul, primarul Laszlo Barta a anunţat că îl  aşteaptă în comuna mureşeană cu palincă de prune sau de mere, cu ciorbă din moare de varză cu carne de porc, specifică zonei, cu porc la proţap şi cu 'inima deschisă'.

O lună mai târziu, în comuna Bogata, care are circa 2.020 locuitori, a fost organizat Festivalul Jazz in the Park, care a reuşit să atragă aproape 4.000 de participanţi.

Autorităţile locale şi localnicii nu s-au lăsat mai prejos şi au oferit în schimb participanţilor, gratuit, mâncare tradiţională, constând în gulaş de porc, jumări, celebra slănină de Bogata care deţine trei medalii de aur la târguri de profil, pâine cu untură, cu ceapă roşie şi cu castraveţi muraţi.

Cu acea ocazie a fost lansată şi Porchetta de Bogata, realizată după o reţetă italiană, însă adaptată la realităţile comunei de către chef Cristian Păpuşel, împreună cu primarul Laszlo Barta şi cu consilierul acestuia, Marian Moscaliuc, iar profesorii de la şcoala din localitate s-au transformat în ghizi pentru numeroşii turişti sosiţi în comună. Pentru a nu uita care e motivul care i-a adus la Bogata, participanţii la festival s-au putut fotografia cu un Snoop Dogg din carton, în mărime naturală.

Comuna Bogata este descrisă ca fiind o peninsulă - este înconjurată din trei părţi de râul Mureş - se poate lăuda cu peisaje naturale demne de poveşti şi deţine recordul la cel mai scurt tunel de tren din lume, care are doar 4 metri.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: concert snoop dogg
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close