Antena 3 CNN Timp liber Muzică Reportaj France Presse: Artiştii români fac furori în lume

Reportaj France Presse: Artiştii români fac furori în lume

Reportaj France Presse: Artiştii români fac furori în lume
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Mai 2011   •   11:00
A trecut vremea când artiştii români se uitau cu invidie la cei de peste hotare. Acum, succesul cântăreţilor români captează atenţia presei internaţionale. Artişti precum Inna, Edward Maya sau Play and Win fac furori în orice colţ al lumii şi cuceresc o mulţime de fani. Ei sunt şi protagoniştii unui reportaj France Presse.

Din Europa până în Statele Unite, ringurile de dans au fost cu adevărat incendiate de cântăreţii români, spune France Presse. Printre ei, şi Inna. La 24 de ani, are peste două milioane de single-uri vândute pe glob, cam toţi atâţia fani pe Facebook şi discuri de platinăştigate în Franţa şi Spania.

Inna a fost filmată de francezi la turnarea noului ei videoclip, pe care-l realizează cu Alex Heron, regizor ce a lucrat şi cu Kylie Minogue.

O reţetă de succes a muzicii româneşti poate fi găsită şi în acest studio de înregistrări din Capitală. Aici, echipa France Presse i-a găsit pe membrii trupei Play&Win.

Jurnaliştilor francezi nu le-a scăpat nici triumful lui Edward Maya, care a primit premiul Billboard pentru cea mai bună piesă dance, cu melodia Stereo Love.
 

×
Subiecte în articol: reportaj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close